Пътеводител за забавления с Dekoidea kids!

Публикувано в Новини и Събития
Пътеводител за забавления с Dekoidea kids!

В последният учебен ден, последния звънец удари… Ваканция – Ура!

Несъмнено това е най-очаквания момент от всички ученици, който настъпва толкова бавно, „колкото последните 10 минути от часа“, както се изрази наскоро дъщерята на моя приятелка, но за сметка на това си трае почти цели 3 месеца – един прилично дълъг отрязък от време. А колкото и да сме находчиви в измислянето на детски игри и забавления, и на нас като родители понякога ни се изчерпват идеите и въображението, заети с работния график или с плановете за подготовка на пътуването през отпуската. Затова, скъпи мами и татковци, каки и батковци, баби и дядовци, решихме да ви поспестим от познатите реплики „скучно ми ееее“ и „какво да правя сегаааа“  и създадохме „Пътеводител за забавления с Dekoidea kids“.
Идейния проект на новата рубрика е тя да се превърне в своеобразна детска онлайн-работилничка, в която ще постваме различни идеи за Направи си сам за деца, подходящи както за занимания у дома (например в дъждовни дни), така и за игри навън, на плажа, в гората.
Творейки, децата ще развиват фината моторика, ще отворят възприятията си към красивото и естетичното, ще открият любовта към изкуството. С помощта на приложените снимки и указания, малчуганите сами ще могат да изработят нещо, с което после гордо да съберат овациите на семейството, съседите и приятелите.
А изненадата за тях е, че със своите творения децата ще могат да вземат участие в „Летния конкурс с Dekoidea kids“  и да спечелят награда!

Подготвили сме занимавки за дечица на всякакви възрасти, но за да сме Ви още по-полезни, можете да ни насочвате с предложения, хрумки, коментари или съвети. Пишете ни на office@dekoidea.eu или в страницата ни във фейсбук https://www.facebook.com/dekoidea.eu .

Пътеводителя за забавления с Dekoidea kids ще намерите в секция „Деко Идеи/Блог“ в главното меню на онлайн-магазина  www.dekoidea.eu .

Хайде да се забавляваме заедно и да разсеем скуката ръка за ръка с Dekoidea kids!
Пожелаваме ви едно усмихнато и креативно лято! 🙂

автор: Катя Славова

 

Оставете коментар