Това не е онлайн магазин и не обработваме лични данни (съгласно всички действащи закони във вселената, Европейския съюз и останалата част от света)!

Може да поръчате само ако се свържете с нас!

Условия, права, доставка и плащане

      Всички продукти, които предлагаме на Декоидея, са ръчно изработени и са посочени с крайна цена. Условията за ползване и доставката са съобразени със ЗЗППТ (Закон за защита на потребителите и за правилата на търговия).
     Поръчката е с наложен платеж (плаща се на куриера) при доставката, след преглед на пратката.
      Доставката се извършва от куриерска фирма „Еконт Експрес” в цялата страна и може да бъде:
1. До офис на куриерска фирма „Еконт Експрес”- тогава цената на доставката е 5,50 лв. + процент наложен платеж (Цената е според доставчика и се определя от Еконт, може да има минимална разлика с посочената от нас). Удобството в този случай е, че можете в желан от Вас час в рамките на работното време на куриерската фирма да вземете сами Вашата доставка.
2. До посочен точен адрес (до врата)- цената на доставката до 1 кг за цялата страна е 5 лв. Тук удобството е, че куриерът Ви носи доставката до врата, но трябва да се ангажирате с определен час, в който да сте си у дома.
3. Ще Ви уведомим по имейл или телефон за номера на товарителницата на „Еконт експрес”, за да можете да проследите своята пратка.

      Потвърждение на направената от Вас поръчка ще получите по имейл или по телефон в рамките на работния ден от 09:00 до 18:00 ч.
       Срок за изпълнение на поръчката – от 1 до 3 работни дни за продукт в наличност и от 3 до 5 работни дни за продукт по поръчка. Не носим отговорност за забавяне на поръчка по вина на куриерската фирма.
За експресни поръчки, моля свържете се с нас директно на тел. 0889369323.
       Специални изисквания и доуточняване по поръчката и доставката, моля впишете в полето за бележки към поръчката.
       Връщане на закупен артикул от  DekoIdea (съобразно ЗЗППТ) може да извършите в срок от 7 работни дни, след получаване на поръчания артикул, ако не е употребяван и не е с нарушен търговски вид. Разноските по връщане на продукта са за Ваша сметка.

Гарантираме Ви, че ще бъде спазена конфиденциалносттта на всяка предоставена от Вас информация и лични данни и те няма да бъдат предоставяни под каквато и да е форма на други лица.
Информацията в този сайт не може да бъде копирана, цитирана или разпространявана под каквато и да е форма без изричното съгласие на Dekoidea или авторите на продуктите.

Това не е онлайн магазин и не обработваме лични данни (съгласно всички действащи закони във вселената, Европейския съюз и останалата част от света)!

Dekoidea