• Модерен Летен Аксесоар Рибка
  • Модерен Летен Аксесоар Рибка
  • Модерен Летен Аксесоар Рибка
  • Модерен Летен Аксесоар Рибка

Аксесоар Рибка- летен, модерен, различен

12.00 лв.

Описание

Аксесоар Рибка- летен, модерен, различен –  подходящ за момче и за момиче, унисекс.

Аксесоар Рибка- летен, модерен, различен- изработени са от 100 % памучни платове – ранфорс в различни десени. Към всяка една рибка има прикачен свободно висящ от едната страна наниз от декоративни елементи: копчета, мъниста, перли и др., който е различен за всяка рибка, подбран в контрастни ярки тонове, според цветовата гама на рибката. Някои от рибките са едноцветни (жълто, зелено, синьо, оранжево и др.), синьо или червено райе, сив пипит, а други- в 2 цвята (всяка една страна е различен цвят, например: синьо+зелено, оранжево+жълто, лилаво райе+жълто едноцветно, зелено+оранжево, синьо+розово, сив пипит+едноцветножълто и др.).

Рибките са меки, с пълнеж от хипоалергичен силиконов пух. Зашити са на бял, син или цикламен цвят памучен двоен шнур с дължина 60 см в разгънато състояние.

Размери на рибката: приблизително 15/3 см.

Аксесоар Рибка- летен, модерен, различен може да се използва не само като накит, но и като декоративна висулка. Сноп рибки би представлявал чудесна декорация за лятната веранда или за лоундж бар на плажа.

*По желание и като подарък от нас – можете да поръчате персонализиране на рибката с бродирано ръчно име на детенцето, за което ще е предназначена.

*По желание можем да изработим и висулки-рибки за обеци, а също и гривна от плат с пришита декоративна рибка в същия десен, който сте си избрали (гривната се закопчава с лепяща лента велкро и по този начин може да се регулира дължината ѝ).

* Моля, уточнете в полето за Бележки към поръчката, какъв цвят рибка желаете!

*Вижте още: Герданче с котенце

*Всички модели артикули са с авторски дизайн на Dekoidea и са налични само през онлайн-магазина или през фейсбук страницата на Dekoidea: https://www.facebook.com/dekoidea.eu !