• Активна текстилна детска книжка "Превозни средства"
  • Активна текстилна детска книжка "Превозни средства"
  • Активна текстилна детска книжка "Превозни средства"
  • Активна текстилна детска книжка "Превозни средства"
  • Активна текстилна детска книжка "Превозни средства"
  • Активна текстилна детска книжка "Превозни средства"
  • Активна текстилна детска книжка "Превозни средства"

Активна текстилна детска книжка „Превозни средства“

153.00 лв.

Описание

Активна текстилна детска книжка „Превозни средства“

Активна текстилна детска книжка „Превозни средства“ е подходяща за малчугани от 1 до 4-5 год.

С нейна помощ под формата на игра детето ще усвои различни умения- да закопчава и разкопчава катарами, копчета, да завързва и развързва връзки, научава цветове и форми, цифри, букви и много други неща, свързани с нашето ежедневие, ще подобри фината моторика, ще развие въображението и творчеството си, ще се научи на самостоятелност.
Ще се учудите колко тихи и дълбоко погълнати от заниманието си могат да бъдат децата, в чиито ръчички попадне този страхотен подарък! Подходяща е за всеки повод, от рожден ден до Коледа, а и остава като спомен от детските години, който може да се предава напред през поколенията.

Всяка една страничка от  Активна текстилна детска книжка „Превозни средства“запознава малчуганите с различно превозно средство: влак, платноходка, ракета, коли, кран. Освен това има общо 25 подвижни елементчета за игра с размери от 2 до 10 см, включително едно човече, животни на пръстчета и морско дъно с прилежащите му обитатели, които могат да се движат от страничка в страничка и така детето да създава различни ситуации за игра.

Активна текстилна детска книжка „Превозни средства“е изцяло шита, до най-мъничкият детайл и няма нито една лепена част, което неминуемо гарантира по-високо качество и по-дълъг живот в палавите сръчни пръстчета на Вашите дечица. Освен това книжката може да се пере (ръчно, с хладка вода или до 30 градуса), и да се преглажда (с ютия на умерена температура за памук).
С всяка книжка получавате листовка с нужната информация и инструкция за поддръжка.

Нашите интерактивни тихи книжки са изработени от меки памучни платове, филц и декоративни елементи: копчета, панделки, шнурчета, дървени кръгчета, мъниста и др. Всичко се крои ръчно, някои от детайлите се шият на ръка, а други- на машина, като съобразяваме цвета на конеца с цвета на елемента, който се шие (макар и непрестанната смяна на конеца да изисква 3 пъти повече време, крайния резултат си заслужава 🙂 ). Всичко това определя по-дългия срок за изработка на една книжка.
Срок за изработка: 30-60 работни дни. Тъй-като работим по график, е хубаво да направите Вашата поръчка по-отрано, дори и с няколко месеца преди повода, за който тя ще бъде: рожден ден, кръщене, подарък за бебе, Коледа и т.н.

Активна текстилна детска книжка „Превозни средства“е с размери 20×20 см. и е съставена от 4 листа (8 странички), които са закачени на халкички, така че бързо и лесно могат да се сменят или да се добавят нови листи за разнообразяване на темите за игра.
Един лист в книжката се състои от 2 странички. Може да се поръчват странички с различна тематика, според интересите и възрастта на детето. Цената на всяка една допълнителна страничка е различна и зависи от броя на подвижните елементи в нея и сложността на изработка. Каталога със страничките, заедно с описание и цена на всяка една от тях ще намерите ТУК .

Този уникален детски подарък може да се персонализира като се напише името на детето на корицата.

Активна текстилна детска книжка „Превозни средства“ се изработва само по поръчка, като може да се поръча в този вариант или да се направи индивидуален проект, съобразен с интересите и възрастта на Вашето детенце.

*Внимание мами и татковци: Книжката съдържа дребни елементи. По желание някои от тях могат да бъдат закачени на шнурчета, премахнати или заменени.

Вижте в следното видео как може да играе детето с Активна текстилна детска книжка „Превозни средства“:

*Разгледайте книжка „Моята къща“ ТУК .
*Разгледайте книжка „Морски приключения“ ТУК .
*Разгледайте книжка „Рожден ден-момченце“ ТУК .
*Разгледайте книжка „Рожден ден-момиченце“ ТУК .
*Разгледайте книжка „Детска Коледна Тиха Книжка“ ТУК .
*Разгледайте книжка „Мечо“ ТУК .
*Разгледайте книжка „Бобчо“ ТУК .
*Разгледайте книжка „От бебе до годинка“ ТУК .
*Разгледайте книжка-чантичка „Моят дом“ ТУК .
*Разгледайте книжка „НИКИ 1“ ТУК .

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Активна текстилна детска книжка „Превозни средства““

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *