• Коледна тиха книжка от текстил
  • Коледна тиха книжка от текстил
  • Коледна тиха книжка от текстил
  • Коледна тиха книжка от текстил
  • Коледна тиха книжка от текстил
  • Коледна тиха книжка от текстил
  • Коледна тиха книжка от текстил
  • Коледна тиха книжка от текстил
  • Коледна тиха книжка от текстил
  • Коледна тиха книжка от текстил

Детска Коледна Тиха Книжка

74.00 лв.

Описание

Детска Коледна Тиха Книжка

Детска Коледната тиха книжка е интерактивна текстилна книжка, която ще въведе малчугана във вълшебството на този светъл празник, ще го запознае с главните участници в него, ще му разкаже за зимата, за дядо Коледа, еленчетата и подаръците :). Подходяща е за дечица от 1 до 5-6-годишна възраст.

Тя се състои от 6 свързани странички, които се прегъват във форма на книжка и се закопчава с ластиче и дървено копче. Има общо 11 подвижни елемента за игра: коледна звезда, меденка, мече, снежко, ръкавичка, еленче, пингвинче, 2 подаръка, къщичка, дядо Коледа. Изцяло шита е, без лепени части по нея, за да може да се пере (най-добре ръчно) и глади (на умерена температура).
Материали: памучни платове, тюл кристал на точки, филц, подплатена с мекичка вата, декоративни дървени елементчета, топки, мъниста.

Размери: 19/19 см – в сгънато състояние; 19/ 57 см – в разгънато състояние

На предната корица на Детска Коледна Тиха Книжка има апликиран подарък-джобче със златиста лъскава панделка и метално мини звънче в средата, в него е скрита малка къщурка, в левия ъгъл виси дървено снежно човече-заигравка.

Задната корица оформя апликиран снежен човек с мърдащи се нос, ръчички и шалче.
Украсата за елхата и подаръчетата под нея са подвижни елементи, които се крият в лененото чувалче на дядо Коледа на трета страничка и се залепят на елхата с велкро, а звездата- със секретно копче.
Шейната на дядо Коледа е апликирана, еленчето е подвижно, може да бъде впрегнато посредством сребристото ластиче, закрепено на шейната.
Дядо Коледа може да отскача от страничка в страничка, а също да се закачи на бялото голямо копче под панделката с еленчета или пък детето може да си го закачи на елхата у дома 🙂 .

Детска Коледна Тиха Книжка се изработва само по поръчка, като може да се поръча в този вариант или да се направи индивидуален проект, съобразен с интересите и възрастта на детето.
По желание може да бъде изписано името на детето на предната корица на книжката. Цената на книжката с изписано име на детето е 79 лв.

Изработва се само по поръчка! Срок за изработка- 30-60 работни дни (възможно е и по-ранно получаване, според натовареността на графика).Тъй-като записваме поръчките предварително и работим по график, Ви съветваме да поръчате Вашата книжка поне месец-два преди повода, за който ще бъде предназначена.

Вижте в следното видео как може да играе детето с тази занимателна книжка:

*Разгледайте книжка „Моята къща“ ТУК .
*Разгледайте книжка „Морските Приключения на Мечо“ ТУК .
*Разгледайте книжка „Рожден ден-момченце“ ТУК .
*Разгледайте книжка „Рожден ден-момиченце“ ТУК .
*Разгледайте книжка „Бобчо“ ТУК .
*Разгледайте книжка „Мечо“ ТУК .
*Разгледайте книжка „Превозни средства“ ТУК .
*Разгледайте книжка „От бебе до годинка“ ТУК .
*Разгледайте книжка-чантичка „Моят дом“ ТУК.
*Разгледайте книжка „НИКИ 1“ ТУК .

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Детска Коледна Тиха Книжка“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *