• Интерактивна текстилна книжка "Моята къща"
 • Интерактивна текстилна книжка "Моята къща"
 • Интерактивна текстилна книжка "Моята къща"
 • Интерактивна текстилна книжка "Моята къща"
 • Интерактивна текстилна книжка "Моята къща"
 • Интерактивна текстилна книжка "Моята къща"
 • Интерактивна текстилна книжка "Моята къща"
 • Интерактивна текстилна книжка "Моята къща"
 • Интерактивна текстилна книжка "Моята къща"

Интерактивна текстилна книжка „Моята Къща“

152.00 лв.

Описание

Интерактивна текстилна книжка „Моята къща“

Обща информация:
Освен занимателна, Интерактивна текстилна книжка „Моята къща“ и обучаваща – в процеса на игра малките деца развиват въображението си, подобряват фината моторика-  придобиват умения да закопчават и разкопчават ципове, катарами, копчета, да завързват и развързват връзки, научават цветовете и формите, цифрите, буквите и много други неща, свързани с нашето ежедневие.
Ще се учудите колко тихи и дълбоко погълнати от заниманието си могат да бъдат децата, в чиито ръчички попадне този страхотен подарък! Тихите Книжки на Dekoidea са подходящи за деца от 1 до 5-6-годишна възраст, за всеки повод- от рожден ден до Коледа, а и остават като спомен от детските години, който може да се предава напред през поколенията.

Теми, включени в Интерактивна текстилна книжка „Моята къща“:
В интерактивна текстилна книжка „Моята къща“ малките домакини ще могат да берат зеленчуци от градинката, да готвят, да подреждат масата в трапезарията, да перат и простират, да прибират дрешките в гардероб, да оправят леглото с пухени завивки в спалнята. Малка кукличка- момиченце или момченце съпътства децата през всички странички за игра.
Този уникален детски подарък може да се персонализира като се напише името на детето на корицата.
Размери: 20×20 см.

Материали: Интерактивна текстилна книжка „Моята къща“ е изработена изцяло от текстил: памучни платове и филц. Всички елементи по нея са шити, няма лепени части. Съдържа 54 подвижни елемента за игра. Съставена е от 8 странички (4 листа), които са закачени на халкички, така че могат да се сменят или да се добавят нови. Един лист в книжката се състои от 2 странички. Може да се поръчват странички с различна тематика, според интересите и възрастта на детето. Цената на всяка страничка е различна и зависи от броя на подвижните елементи в нея и сложността на изработка. Каталога със страничките и описание към тях ще намерите ТУК .

Срок за изпълнение: В момента има 1 бр. НАЛИЧНА, с червени перденца. По поръчка срока за изпълнение е 30-60 работни дни.
Книжката се изработва само по поръчка, като може да се поръча в този вариант или да се направи индивидуален проект, съобразен с интересите и възрастта на детето.Тъй-като записваме поръчките предварително и работим по график, Ви съветваме да поръчате Вашата книжка месец-два преди повода, за който ще бъде предназначена.

*Посочената цена е за конкретния модел Интерактивна текстилна книжка „Моята къща“.
*Внимание мами и татковци: Книжката съдържа дребни елементи. По желание някои от тях могат да бъдат премахнати, заменени или закачени на шнурчета.

Вижте в следното видео как може да играе детето с Интерактивна текстилна книжка „Моята къща“:

*За да видите книжка „Морските Приключения на Мечо“, кликнете ТУК .
*За да видите книжка „Рожден ден-момченце“, кликнете ТУК .
*За да видите книжка „Рожден ден-момиче“, кликнете ТУК .
*За да видите книжка „Бобчо“, кликнете ТУК .
*За да видите книжка „Детска Коледна Тиха Книжка“, кликнете ТУК .
*За да видите книжка „Мечо“, кликнете ТУК.
*За да видите книжка „От бебе до годинка“, кликнете ТУК .
*За да видите, книжка „Превозни средства“, кликнете ТУК .
*За да видите книжка-чантичка „Моят дом“, кликнете ТУК .
*За да видите книжка „НИКИ 1“, кликнете ТУК  .

 

 

Отзиви

 1. Бранимира Кирилова

  Изключително интересна и оригинална книжка,както за децата,така и за техните родители!Изработката е страхотна и прецизна!

 2. Яна Рангелова

  Страхотна! С много възможности и комбинации, с прецизно и здраво изработени елементи, радост за сетивата и детското въображение. Надмина всичките ни очаквания!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *