• Комплект Мека играчка Китче и Лента за биберон с Китче
  • Комплект Мека играчка Китче и Лента за биберон в синьо

Комплект Мека играчка Китче и Връзка за биберон в розово

30.00 лв.

Описание

Комплект Мека играчка Китче и Връзка за биберон 

Комплект Мека играчка Китче и Връзка за биберон е част от новата бебешка линия Dekoidea baby, създадена за модерни бебета и мами.
Dekoidea baby представлява серия от бебешки пособия и играчици, които могат да се комбинират помежду си, а също и да се поръчат като самостоятелен продукт в най-различни разцветки и десени по Kаталог.

Комплекта се изработва по поръчка. Попитайте за снимки на наличните продукти.

Комплекта включва:

1. Китче– мека бебешка играчка, пълна с хипоалергичен силиконов пух, готова за мачкане и гушкане. Китчетата са изработени от 100 % висококачествен памук ранфорс в различни десени. Перките на Китчето са подвижни и могат да се хващат с ръчички. Те са двуцветни- ярки, контрастни цветове. Очите на Китчето и бузките са изработени от филц и са зашити. По Ваше желание могат вместо от филц, да бъдат изрисувани със специални текстилни бои, като това не пречи Китчето да бъде пуснато в пералня – на 30-40 градуса и след това изсушено в сушилня. Може спокойно да изгладите перките на Китчето на умерена температура за памук.

Размери на Китчето: 19х15 см
Тегло: 60-72 грама
Цена: 20 лв. – ако се поръча отделно от комплекта

2. Връзка за биберон – тя е текстилна, с декоративно китче, бухалче или мече, пришито от страната, където е клипса за закачане върху дрехата на бебето. Клипса е метален неръждаем или пластмасов- цветен. Биберона се закача на срещуположната страна на лентата, закопчаването е с метална неръждаема капса, която е с бяло пластмасово капаче. Поддръжка: пране в пералня на 30-40 градуса, гладене- на умерена температура за памук.

Дължина на лентата за биберон: 25-27 см (+клипса)
Тегло: 12 грама
Цена: 15 лв. – ако се поръча отделно от комплекта

Какви пособия и играчки се включват в Dekoidea baby:
Сгъваеми двулицеви бебешки повивалници, Висулки (Мобиле) за над бебешката кошара, Активни кубчета за игра, Меки играчки- слончета, бухалчета, китчета, Ленти за биберон, декорирани с мини-играчица.

*Всички модели артикули от Dekoidea baby са с авторски дизайн на Dekoidea и са налични само през онлайн-магазина или през фейсбук страницата на Dekoidea: https://www.facebook.com/dekoidea.eu !

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Комплект Мека играчка Китче и Връзка за биберон в розово“