• Развиваща детска книжка-игра "НИКИ 1"
  • Развиваща детска книжка-игра "НИКИ 1"
  • Развиваща детска книжка-игра "НИКИ 1"
  • Развиваща детска книжка-игра "НИКИ 1"
  • Развиваща детска книжка-игра "НИКИ 1"
  • Развиваща детска книжка-игра "НИКИ 1"
  • Развиваща детска книжка-игра "НИКИ 1"

Развиваща детска книжка-игра „НИКИ 1“

189.00 лв.

Описание

Развиваща детска книжка-игра „НИКИ 1“ 

Обща информация:
Освен занимателна, Развиваща детска книжка-игра „НИКИ 1“  е и обучаваща – в процеса на игра малките деца развиват въображението си, подобряват фината моторика-  придобиват умения да закопчават и разкопчават катарами, копчета, да завързват и развързват връзки, научават цветовете и формите, цифрите, буквите и много други неща, свързани с нашето ежедневие.
Ще се учудите колко тихи и дълбоко погълнати от заниманието си могат да бъдат децата, в чиито ръчички попадне този страхотен подарък! Тихите Книжки на Dekoidea са подходящи за деца от 1 до 5-6-годишна възраст, за всеки повод- от рожден ден до Коледа, а и остават като спомен от детските години, който може да се предава напред през поколенията.

Теми, включени в Развиваща детска книжка-игра „НИКИ 1“ :
Книжка „НИКИ 1“ представлява разширен вариант на Интерактивна текстилна книжка „Моята къща“, където малките домакини освен, че ще могат да подреждат масата в трапезарията, да перат и простират, да прибират дрешките в гардероб, да оправят леглото с пухени завивки в спалнята, ще се научат да поливат цветята с лейка, ще гладят с ютия върху дъска за гладене, ще могат да изнасят представление с 4 Животни на пръстчета. Няколко нови странички с катарами, ципчета, обувки с връзки и калинка с точици, които могат да бъдат отлепени и скрити в листо, ще спомогнат допълнително за усъвършенстване на моториката и сръчността на малките детски ръчички.
Малка кукличка-момиченце или момченце съпътства детето през всички странички за игра. Косите на куклата-момиченце могат да се разплитат и да се правят прически.
Този уникален детски подарък може да се персонализира като се напише името на детето на корицата.
Размери: 20×20 см.

Материали: Развиваща детска книжка-игра „НИКИ 1“  е изработена изцяло от текстил: памучни платове и филц. Всички елементи по нея са шити, няма лепени части. Съдържа 54 подвижни елемента за игра. Съставена е от 12 активни странички (6 листа), които са закачени на халкички, така че могат да се сменят или да се добавят нови. Може да се поръчват странички с различна тематика, според интересите и възрастта на детето. Цената на 1 допълнителна страничка зависи от броя на подвижните елементи в нея и сложността на изработка. Каталога със страничките, както и описание към тях и цени ще намерите ТУК .

Срок за изпълнение на книжката: 2-3 седмици.
Книжката се изработва само по поръчка, като може да се поръча в този вариант или да се направи индивидуален проект, съобразен с интересите и възрастта на детето.Тъй-като записваме поръчките предварително и работим по график, е възможно този срок да бъде удължен, ако в момента имаме повече поръчки, но винаги спазваме уречения срок за получаване :). Съветваме Ви да поръчате Вашата книжка месец-два преди повода, за който ще бъде предназначена.

*Посочената цена е за конкретния модел Развиваща детска книжка-игра „НИКИ 1“.
*Внимание мами и татковци: Книжката съдържа дребни елементи. По желание някои от тях могат да бъдат премахнати, заменени или закачени на шнурчета.

Вижте в следното видео как може да играе детето с Развиваща детска книжка-игра „НИКИ 1“ :

*Разгледайте книжка „Моята къща“ ТУК .
*Разгледайте книжка „Морските Приключения на Мечо“ ТУК .
*Разгледайте книжка „Детска Коледна Тиха Книжка“ ТУК .
*Разгледайте книжка „Рожден ден-момченце“ ТУК .
*Разгледайте книжка „Рожден ден-момиче“ ТУК .
*Разгледайте книжка „Бобчо“ ТУК .
*Разгледайте книжка „Мечо“ ТУК .
*Разгледайте книжка „Превозни средства“ ТУК .
*Разгледайте книжка „От бебе до годинка“ ТУК .
*Разгледайте книжка-чантичка „Моят дом“ ТУК.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Развиваща детска книжка-игра „НИКИ 1““

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *