Ретро Романтика в Декорирани Бутилки

40.00 лв.

Описание

Желаете да подарите по елегантен начин бутилка вино на любим човек или тя да бъде скъп спомен за Вашите гости от незабравим момент- сватба, кръщене, юбилей, годишнина, раждане на детенце или друг сантиментален повод?

Предлагаме Ви декорация с Винтидж-визия: приглушени тонове, дантели, перли, брошки и пера, старинен шрифт и ретро снимки. Бутилката може да бъде персонализирана с желано име или инициали, да има Ваша любима снимка, стих или малък предмет със сантиментална стойност.

Бутилките се изработват само по Индивидуална Поръчка!
Цена: определя се според вида на алкохола (вино, ракия, уиски или друг), вложените материали и художествено оформление. Посочената цена е осреднена и е за 1 бутилка.
Време за изработка:  30 дни (срокът зависи от текущите поръчки в момента).

* Бутилката може да бъде комбинирана с ръчно изработен Албум за снимки и спомени, с рисувана Поздравителна картичка или да бъде част от специално изработена и декорирана Кошница.

* Моля, имайте пред вид, че изделието е ръчна изработка и не може да бъде 100 % еднакво с посочените снимки. А и какво по-хубаво от това да имате нещо различно, уникално и единствено по рода си?