• Сърцати Зайковци
  • Сърцати Зайковци
  • Сърцати Зайковци
  • Сърцати Зайковци

Сърцати Зайковци

16.00 лв.

Описание

Сърцати Зайковци

Сърцати Зайковци– те са малки 20-сантиметрови рошаво-пухкави сладурковци, които обичат да бъдат навсякъде с вас, деца: на детската площадка, в детската ясла, при баба и дядо или в креватчето вечер, гушнати в здрава прегръдка…

Сърцати Зайковци са изработени от мекичък и приятен на допир антипилинг полар (не се заваля) и рошав изключително пухкав хавлиен плат, от който направихме телата им. Пълни са със силиконов пух, който освен, че е лекичък и бързо-съхнещ, е и антиалергичен.

Тези симпатяги се напасват изключително удобно в малката детска ръчичка, могат да се хващат за крачетата или ръчичките и да се пренасят лесно от Вашите Мъничета :).

Можете да поръчате Сърцати Зайковци в 3 различни комбинации от цветове, които ще видите на снимката. Моля, уточнете в полето за Бележки при създаване на поръчката, коя цветова комбинация ще желаете.

Отстъпка:
При поръчка на общо 3 или повече Сърцати Зайковци, получавате отстъпка от 10 % от крайната цена. Същата отстъпка от 10 % получавате и ако комбинирате Сърцат Зайко с друг продукт от „Dekoidea baby“: Сгъваем Бебешки Повивалник, Висулка за Кошара, Активно Кубче за играЛента за Биберон, Кукличка, Мека Играчка (Слонче, Китче, Бухалче).

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Сърцати Зайковци“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *