• Тиха книжка-игра за деца "Мечо"
  • Интерактивна книжка "Морските Приключения на Мечо"
  • Тиха книжка-игра за деца "Мечо"
  • Тиха книжка-игра за деца "Мечо"
  • Интерактивна книжка "Морските приключения на Мечо"
  • Тиха книжка-игра за деца "Мечо"
  • Тиха книжка-игра за деца "Мечо"
  • Тиха книжка-игра за деца "Мечо"

Тиха книжка-игра за деца „Мечо“

149.00 лв.

Описание

Тиха книжка-игра за деца „Мечо“

Обща информация:
Тази книжка е подходяща за деца между 1 и 4-5 годинки. Освен занимателна, Тиха книжка-игра за деца „Мечо“е и обучаваща – в процеса на игра малките деца развиват въображението си, подобряват фината моторика-  придобиват умения да закопчават и разкопчават ципове, катарами, копчета, да завързват и развързват връзки, научават цветовете и формите, цифрите, буквите и много други неща, свързани с нашето ежедневие.
Ще се учудите колко тихи и дълбоко погълнати от заниманието си могат да бъдат децата, в чиито ръчички попадне този страхотен подарък! Подходяща е за всеки повод, от рожден ден до Коледа, а и остава като спомен от детските години, който може да се предава напред през поколенията.

Теми, включени в Тиха книжка-игра за деца „Мечо“:
Главния герой в Тиха книжка-игра за деца „Мечо“ е смелото моряче Мечо, което плавайки със своята платноходка, открива подводния свят и обитателите на морето и морското дъно- мида, рапанче, медузка, китче, костенурка, морска звезда. След уморителния ден Мечо избира дрешки от гардероба и се преоблича, за да отиде да си почива под чадърчето на плажа. Легнал на хавлийката си, той заспива и сънува чуден сън: пред него се явява вълшебното дърво на сезоните, което сменя премяната си за секунди- ту е разлистено и отрупано с цвят, ту клоните му натежават от зрели вкусни плодове, а после листенцата за миг окапват и на тяхно място заблестяват весели снежинки…В съня си Мечо среща задружните Животни на пръстчета: Магаренцето, Кокошката, Прасенцето и Агънцето, които изнасят пиесата за приятелството…
А какво се случва по-нататък, могат да Ви разкажат Вашите Мъничета :).
Този уникален детски подарък може да се персонализира като се напише името на детето на корицата.
Размери: 20×20 см.

Материали: Тиха книжка-игра за деца „Мечо“ е изработена от текстил: меки памучни платове и филц и декоративни елементи: копчета, панделки, шнурчета, дървени кръгчета, мъниста и др. Тя е изцяло шита, до най-мъничкият детайл и няма нито една лепена част, което неминуемо гарантира по-високо качество и по-дълъг живот в палавите сръчни пръстчета на Вашите дечица.
Книжката съдържа 39 подвижни елемента за игра с размери от 1,5 до 10 см. Съставена е от 8 странички за игра (4 листа), които са закачени на халкички, така че могат да се сменят или да се добавят нови. Един лист в книжката се състои от 2 странички. Може да се поръчват странички с различна тематика, според интересите и възрастта на детето. Цената на всяка страничка е различна и зависи от броя на подвижните елементи в нея и сложността на изработка. Каталог със страничките и описание към тях ще намерите ТУК .
Освен това книжката може да се пере (ръчно, с хладка вода или до 30 градуса), и да се преглажда (с ютия на умерена температура за памук).
С всяка книжка получавате листовка с нужната информация и инструкция за поддръжка.

Срок за изпълнение: 30-60 работни дни, според натовареността на графика.
Книжката се изработва само по поръчка, като може да се поръча в този вариант или да се направи индивидуален проект, съобразен с интересите и възрастта на детето. Всичко се крои ръчно, някои от детайлите се шият на ръка, а други- на машина, като съобразяваме цвета на конеца с цвета на елемента, който се шие (макар и непрестанната смяна на конеца да изисква 3 пъти повече време, крайния резултат си заслужава 🙂 ). Всичко това определя по-дългия срок за изработка на една книжка. Тъй-като работим по график, е хубаво да направите Вашата поръчка по-отрано, дори и с няколко месеца преди повода, за който тя ще бъде: рожден ден, кръщене, подарък за бебе, Коледа и т.н.

*Посочената цена е за конкретния модел Тиха книжка-игра за деца „Мечо“ .
*Внимание мами и татковци: Книжката съдържа дребни елементи. По желание някои от тях могат да бъдат премахнати, заменени или закачени на шнурчета.

Вижте в следното видео как може да играе детето с Тиха книжка-игра за деца „Мечо“:

*За да видите книжка „Моята къща“, кликнете ТУК .
*За да видите книжка „Рожден ден-момченце“, кликнете ТУК .
*За да видите книжка „Рожден ден-момиче“, кликнете ТУК .
*За да видите книжка „Бобчо“, кликнете ТУК .
*За да видите книжка „Детска Коледна Тиха книжка“, кликнете ТУК .
*За да видите книжка „Мечо“, кликнете ТУК .
*За да видите книжка „От бебе до годинка“, кликнете ТУК .
*За да видите, книжка „Превозни средства“, кликнете ТУК .
*За да видите книжка-чантичка „Моят дом“, кликнете ТУК .
*За да видите книжка „НИКИ 1“, кликнете ТУК  .

 

 

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Тиха книжка-игра за деца „Мечо““

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *