• Тиха книжка от текстил "Рожден ден-момиче"
  • Тиха книжка от текстил "Рожден ден-момиче"
  • Тиха книжка от текстил "Рожден ден-момиче"
  • Тиха книжка от текстил "Рожден ден-момиче"
  • Тиха книжка от текстил "Рожден ден-момиче"
  • Тиха книжка от текстил "Рожден ден-момиче"
  • Тиха книжка от текстил "Рожден ден-момиче"

Тиха книжка от текстил „Рожден ден-момиче“

150.00 лв.

Описание

Тиха книжка от текстил „Рожден ден-момиче“

Обща информация:
Освен занимателна, Тиха книжка от текстил „Рожден ден-момиче“ е и обучаваща – в процеса на игра малките деца развиват въображението си, подобряват фината моторика-  придобиват умения да закопчават и разкопчават катарами, копчета, да завързват и развързват връзки, научават цветовете и формите, цифрите, буквите и много други неща, свързани с нашето ежедневие.
Ще се учудите колко тихи и дълбоко погълнати от заниманието си могат да бъдат децата, в чиито ръчички попадне този страхотен подарък! Подходяща е за всеки повод, от рожден ден до Коледа, а и остава като спомен от детските години, който може да се предава напред през поколенията.

Теми, включени в Тиха книжка от текстил „Рожден ден-момиче“:
Вашето момиченце ще може да подрежда масата в трапезарията, да пере и да простира, да прибира дрешките в гардероб, да оправя леглото с пухени завивки в спалнята, ще научи 4-те годишни времена с нашето вълшебно Дърво-4 сезона, а също ще забавлява куклите си с представление от Животни на пръстчета.
Малка кукличка-момиченце съпътства детето през всички странички за игра. Кориците са декорирани подобаващо с празнична торта и цвете, което се разкопчава.
Този уникален детски подарък може да се персонализира като се напише името на детето на корицата.
Книжката може да бъде пригодена и за момченце: с кукличка-момче, камион с товар-пъзел и състезателни коли с писта и светофар (вижте Тиха книжка „Рожден ден-момченце“).
Размери: 20×20 см.

Материали: Тиха книжка от текстил „Рожден ден-момиче“ е изработена изцяло от текстил: памучни платове и филц. Всички елементи по нея са шити, няма лепени части. Съдържа 51 подвижни елемента за игра. Съставена е от 4 листа, които са закачени на халкички, така че могат да се сменят или да се добавят нови. Един лист в книжката се състои от 2 странички. Може да се поръчват странички с различна тематика, според интересите и възрастта на детето. Цената на 1 допълнителна страничка зависи от броя на подвижните елементи в нея и сложността на изработка. Каталога със страничките, както и описание към тях и цени ще намерите ТУК .

Срок за изпълнение: 30-60 работни дни, според натовареността на графика.
Книжката се изработва само по поръчка, като може да се поръча в този вариант или да се направи индивидуален проект, съобразен с интересите и възрастта на детето.Тъй-като записваме поръчките предварително и работим по график, е възможно този срок да бъде удължен, ако в момента имаме повече поръчки, но винаги спазваме уречения срок за получаване :). Съветваме Ви да поръчате Вашата книжка поне месец-два преди повода, за който ще бъде предназначена.

*Посочената цена е за книжка от 4 листа (8 страници, включително кориците).
*Внимание мами и татковци: Книжката съдържа дребни елементи. По желание някои от тях могат да бъдат премахнати, заменени или закачени на шнурчета.

Вижте в следното видео как може да играе детето с Тиха книжка от текстил „Рожден ден-момиче“:

*Разгледайте книжка „Моята къща“ ТУК .
*Разгледайте книжка „Морските Приключения на Мечо“ ТУК .
*Разгледайте книжка „Детска Коледна Тиха Книжка“ ТУК .
*Разгледайте книжка „Рожден ден-момченце“ ТУК .
*Разгледайте книжка „Бобчо“ ТУК .
*Разгледайте книжка „Мечо“ ТУК .
*Разгледайте книжка „Превозни средства“ ТУК .
*Разгледайте книжка „От бебе до годинка“ ТУК .
*Разгледайте книжка-чантичка „Моят дом“ ТУК.
*Разгледайте книжка „НИКИ 1“ ТУК .

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Тиха книжка от текстил „Рожден ден-момиче““

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *