Специалният ЮНИ – Промоции, игри и изненади

Публикувано в Новини и Събития
Специалният ЮНИ – Промоции, игри и изненади

❤❤❤ Специалният ЮНИ – Промоции, игри и изненади ❤❤❤
Промоционални цени и изненади през специалния за Dekoidea месец Юни

Здравейте, приятели! Наближава най-любимият ни месец в годината – Юни . Обичаме го, не само защото започва с Денят на детето, а и защото имаме още 3 лични празника през този месец. Затова сме Ви подготвили и няколко изненади, с които да Ви зарадваме и „почерпим” 🙂 .
Вижте в Специалният ЮНИ – Промоции, игри и изненади!

❤ ПОДАРЪК – КНИЖКА ❤
Една от нашите авторски книжки-оцветявки от поредицата “Художниче” – ще я получите при всяка покупка или поръчка на изделие от линиите “Dekoidea baby” и “Dekoidea kids”, направени през онлайн-магазина на Dekoidea (секции За бебето, “Текстилни играчки”, „Тихи книжки”, “Аксесоари”) до края на месец Юни. Там вече Ви очакват и промоционални цени, валидни до края на Юни. А книжките-оцветявки може да разгледате ТУК.

❤ ПРОМОЦИЯ – 10 % + Участие в ТОМБОЛА С НАГРАДА “Тиха Книжка”
10 % отстъпка от цената на всички бебешки и детски изделия от “Dekoidea baby” и “Dekoidea kids” в Албум със снимки „ЮНИ”, който се намира в страничката ни във фейсбук. За да си запазите нещо от него, е достатъчно да напишете коментар под снимката: „Запазено” и да ни изпратите на лично съобщение: име, тел. и адрес за получаване/офис на Еконт.
С всяка Ваша покупка от този албум от 24.05.16 до 10.06.2016 г. участвате автоматично в томбола с Награда „Тиха книжка“ от Dekoidea!!! Томболата ще се тегли на 11.06.2016 г.
Промоцията ще важи до края на месец Юни или до изчерпване на изделията в албумчето.

❤ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ❤
Безплатна доставка до офис на Еконт за всяка покупка от наличните детски играчици и бебешки пособия в Албум „ЮНИ” или през онлайн-магазина на Dekoidea, направена през целия ден на 30-ти май и до 12:00 часа на 31.05.16 г.

❤ ИЗНЕНАДА- ИГРА „ТИХА КНИЖКА”
По случай рождения ден на нашето малко съкровище, решихме да организираме игра с награда Тиха книжка, изработена от Dekoidea специално за Вашето съкровище.
В Деня на детето – 1-ви Юни ще дадем Старт на играта, когато ще научите и условията за участие. Следете фейсбук страничката на Dekoidea на 01.06.2016. Победителят ще изтеглим на 11.06.16 г.

Слънчеви усмивки! 🙂
Ваши Dekoidea ❤

www.dekoidea.eu

Dekoidea