Dekoidea е не само място за хендмейд творчество, но и виртуално място за среща с шарения свят на изкуството, място за деко идеи, вдъхновения и впечатления.

За нас изкуството е по всяко време и навсякъде, идеите ни- неизчерпаеми, а вдъхновението- нестихващо. Това сме ние:

Катя Славова- бивша пътешественичка, завършила моден дизайн и туристически мениджмънт:
„Неизменни спътници в дамската ми чанта са листчето, моливът и сантиметърът. Различното и неповторимото ме провокират. Какво ме вдъхновява?- предизвикателството да експериментирам с техники и материали така, че да създам нещо ново, красиво и уникално. Ще споделя с Вас едно мое прозрение: Всеки човек носи изкуството в душата си, само трябва да му открехне вратата към обозримия свят.“
Творчество тук: детски книжки и стихчета, картини диджитъл арт, пана, картички и покани, текстил- декорации, играчки, аксесоари, органайзери, тихи книжки и… следва продължение 🙂 .

Станислав Славов- фотографът на Dekoidea, страстен катерач и колоездач, занимаващ се с архитектурен дизайн и реклама, любител на Минимализма. За него „Изкуството е да изразиш себе си и да бъдеш разбран“.
Творчество тук: детски книжки, картини диджитъл арт.

Скъпи приятели и последователи на Dekoidea,  
бъдете креативни, откривайте красотата и в най-малките детайли, съхранявайте и предавайте нататък частиците любов, струящи от всеки един ръчно изработен предмет!  🙂

Dekoidea