Хенд Мейд Фест Код: Есен в НДК

Публикувано в Новини и Събития
Хенд Мейд Фест Код: Есен в НДК

Привет, творци и почитатели на ръчното творчество и занаятите!

След успеха на първите 2 издания на Хенд Мейд Фест в НДК с код: Любов през февруари и код: Лято през май, вече са обявени окончателните дати и за следващия Хенд Мейд Фест, код: Есен.
Това са: 11, 12 и 13 септември – петък, събота и неделя, място за провеждане- НДК.

Както може би се досещате, интересът за участие се покачва с всеки изминал фест, местата винаги са ограничени, а изборът на автори- труден. Затова за този есенен фест, а и занапред селекцията на творците ще бъде поверена на специално сформиран екип от хора, които не са автори и не познават досегашните участници.

Основни критерии за участие: собствен почерк, прецизна изработка, стилна презентация, добри снимки и редовно поддържане на страницата в интернет.
Срок за изпращане на заявки: до 15.07.2015 г.- изпратете лично съобщение до фейсбук страницата Хенд Мейд Фест НДК със следните данни: ИМЕ и ЛИНК към страницата Ви, където селекционерите ще могат да разгледат Вашите произведения.

Всички заявки ще бъдат разглеждани от екипа на фестивала от 15 до 30 юли.

В рамките на 1-5 август, селектираните автори ще получат потвърждение за участие, както и подробности около условията. А всички останали ще имат шанс за декемврийското издание с код: Коледа (от 18 до 23 декември), тъй като тогава се очаква да бъдат отпуснати много повече места за участие.

И така, скъпи творци, имате още почти месец да запретнете ръкави и да освежите дизайна на страницата си, но и да подготвите грижливо най-сполучливите снимки на творенията си, така че да се получи една впечатляваща визитка, подканяща клиентите към посещение 🙂 .

Dekoidea пожелава на всички едно прекрасно, вдъхновяващо и креативно лято!

 

автор: Катя Славова
източник: социална мрежа Фейсбук, използвано изображение: автор Мария от KARUZZA

 

Dekoidea