ONE DESIGN WEEK в Пловдив

Публикувано в Новини и Събития
ONE DESIGN WEEK в Пловдив

ONE DESIGN WEEK е платформа, която стимулира и подкрепя развитието на дизайн професионалистите в България. Целта на събитието, под надслов „BEING POST-DIGITAL“ , което ще се проведе от 19-28.06.2015, е да представи и популяризира устойчиви и стойностни практики за по-добра и смислена визуална среда от цял свят. 

Какво Ви очаква там?
Дизайн базар, работилнички за деца, изложби, участия на международни лектори са включени в тазгодишното седмо издание на събитието.
Ще има изложба с представяне на отличените творби от конкурса „Продължи контура на щастието с Coca-Cola“, организиран от ONE DESIGN WEEK съвместно с Coca-Cola.
25 избрани дизайн обекта с изложби в тях ще бъдат включени в игра: всеки е поканен да обиколи 25-те дизайн обекта, да разгледа изложбите в тях, да подпечата книжката си на всяко от тези места и да участва в раздаването на дизайн наградите на ONE DESIGN WEEK 2015.
Работилницата на специалистите по дигитален маркетинг от ARTery  „Как да бъдем успешни в Etsy?“ ще се проведе на 21 юни (неделя) и ще даде ценни насоки на дизайнерите как да продават в онлайн пространството. За всички, които не са успели да се запишат за тази лекция, следете в https://www.facebook.com/ARTery.for.crafters за предстоящи работилници.

Останалата част от програмата на ONE DESIGN WEEK може да разгледате тук:
http://edno.bg/one-design-week-2015/otvorena-programa

Посетете ONE DESIGN WEEK, почерпете опит, вдъхновете се и напред към нови дизайнерски постижения! 🙂

автор: Катя Славова
източник: www.edno.bg

Оставете коментар