Тази Есен: Handmade Day в Капана, Пловдив

Публикувано в Новини и Събития
Тази Есен: Handmade Day в Капана, Пловдив

Като че ли вчера беше майското възраждане на Handmade Day в Пловдив, който събра хендмейкъри от цялата страна в Карнавал на уличното творчество и изкуства.

Второто издание за тази година ще се проведе през септември – 11-ти, 12-ти и 13-ти, отново в Капана (ул. Магура и Братя Пулиеви)- едно място със собствена атмосфера и творчески дух, събрало шарения свят на творците, което човек си заслужава да посети и почувства!

Есенния фестивал ще бъде част от 11-тото издание на Нощта на музеите и галериите в Пловдив. Официалното му откриване ще бъде вечерта на 11-ти септември на романтичната светлина от уличните лампионите и свещите по малките тезгяхчета на творците, които ще бъдат там за Вас през цялата нощ.

Скъпи колеги творци, ето, че настана време за подаване на заявките за участие в есенното издание! 🙂
Това е анонса на Организаторите на събитието:
„Здравейте автори, творци и почитатели на ръчното творчество! Радваме се да ви поканим на есенното издание на Handmade Day, чиито домакин отново ще бъде Инкубатор. Кандидатите за участие могат да пишат на страниците на Инкубатор Пловдив / Incubator за да заявят своето участие до 31 Юли. Селекцията ще бъде направена от външни хора, които нямат познанства и отношения с авторите, но изключително много ценят и уважават вашето творчество“.

Ето няколко кадъра от предното издание на Handmade Day, запечатани в обектива ни:

Много вдъхновение и спорна работа Ви желае Dekoidea  и до скоро виждане в Пловдив! 🙂

 

автор: Катя Славова
източник: Incubator Пловдив 
снимки: Станислав Славов

 

Оставете коментар

Dekoidea