Развиващите „тихи“ книжки на Dekoidea

Публикувано в Новини и Събития
Развиващите „тихи“ книжки на Dekoidea

Развиващите „тихи“ книжки на Dekoidea-
един невероятен подарък за всеки повод- уникален, оригинален и полезен, който ще остане като спомен от детството на Вашето детенце 🙂

Настана време да разкажем по-подробно за нашите авторски интерактивни текстилни детски книжки- развиващите „тихи“ книжки на Dekoidea, на които е посветена тази статия: какво представляват, за какво служат, как могат да се поръчат, как се определя цената им.

Изработени по метода на Мария Монтесори, тези занимателни книжки спомагат на мъничетата посредством игра да придобиват и развиват различни умения, да подобряват фината моторика, да опознават околния свят, да развиват речта и въображението си. Нашите активни книжки дават възможност на дечицата да се научат на самостоятелност още от ранна възраст: да закопчават и разкопчават катарами, копчета, ципове, да завързват и развързват връзки, научават цветовете и формите, цифрите, буквите и много други неща, свързани с нашето ежедневие.
Ще се учудите колко тихи и дълбоко погълнати от заниманието си могат да бъдат децата, в чиито ръчички попадне този страхотен подарък – именно затова наричаме тези книжки „тихи книжки“.

Различното в развиващите тихи книжки на Dekoidea е, че те са изцяло шити, до най-мъничкият детайл и нямат нито една лепена част, което неминуемо гарантира по-високото им качество и по-дълъг живот в палавите сръчни пръстчета на Вашите дечица :). Освен това могат да се перат (ръчно, с хладка вода или до 30 градуса), и да се преглаждат (ютия на умерена температура за памук).
С всяка тиха книжка получавате листовка с нужната информация и инструкция за поддръжка.

Интерактивните тихи книжки на Dekoidea са изработени от меки памучни платове, филц и декоративни елементи: копчета, панделки, шнурчета, дървени кръгчета, мъниста и др. Всяка една книжка съдържа различен брой подвижни елементи за игра, които са с размери от 2-10 см. Всичко се крои ръчно, някои от детайлите се шият на ръка, а други- на машина, като съобразяваме цвета на конеца с цвета на елемента, който се шие (макар и непрестанната смяна на конеца да изисква 3 пъти повече време, крайния резултат си заслужава 🙂 ).
Всичко това определя по-дългия срок за изработка на една книжка. Средно 7 до 14 дни са ни необходими, за да сътворим желаната от Вас активна книжка. Тъй-като работим по график, е хубаво да направите Вашата поръчка по-отрано, дори и с няколко месеца преди повода, за който тя ще бъде: рожден ден, кръщене, подарък за бебе, Коледа и т.н.

Развиващите „тихи“ книжки на Dekoidea са подходящи за деца от 1 до 5-6-годишна възраст.
Изработваме ги само по поръчка, като ги съобразяваме с възрастта и интересите на детето. Персонализираме ги с името на детенцето на корицата или друг надпис по желание.
Всяка една тиха книжка, която изработваме, е уникална сама по себе си, защото е ръчна изработка и не може да бъде повторена на 100 % със съществуващите снимки, а освен това винаги добавяме по нещо ново или различно- цвят, декоративен елемент 🙂 .

Ако вече сте се сдобили с интерактивна текстилна книжка на Dekoidea, a желаете да разнообразите темите за игра на Вашето детенце, можете да ни поръчате и само допълнителни странички, като бързо и лесно ги закачите на халкичките на Вашата книжка.

Как да си избера книжка?
За Ваше улеснение при избора на тиха книжка, създадохме Каталог със снимки на готови странички и Албум с видеа на всички готови модели .

Предлагаме Ви 3 варианта за избор на интерактивна текстилна книжка от Dekoidea:
1. Можете да поръчате от готовите модели книжки (видео и снимки ще намерите в онлайн-магазина на Dekoidea www.dekoidea.eu, секция „Тихи книжки“ или в Снимки-Албуми във фейсбук страницата ни).
2. Можете да си „окомплектовате“ различни странички от Каталога, които са Ви харесали. Трябва единствено да съобразите страничките да са четен брой (1 лист от книжката е равен на 2 странички).
3. Можете да поръчате съвършено нова книжка по Ваш идеен проект с теми за игра, които все още не съществуват в каталога.

Новото в книжките на Dekoidea, което се предлага единствено при нас, е опция за поставяне на марки на предмети и лого (напр. на телефон, на маратонки, на любимо заведение и т.н.). – всичко както винаги е от плат и е шито :)!

Цена:
Цената на всяка една тиха книжка е различна и се определя от страничките, които сте избрали да включите в нея. За да се ориентирате, погледнете в Каталога за тихи книжки на Dekoidea, където ще намерите описание и цена на всяка една страничка. Цената зависи от броя на игровите елементи в нея и от степента на сложност при изработката на цялата страничка.

Цената за индивидуален проект за интерактивна текстилна книжка се определя след уточняване на темите за игра, които ще бъдат включени в него.

Цената на Вашата тиха книжка ще се повиши с 2 лв. на страничка, ако желаете подвижните елементи да са на закрепващи към книжката шнурчета, за да не се загубят по време на игра.
За поставяне на марки на предмети, лого или печатен надпис се доплаща допълнително по 0,80 лв. на лого/марка.

Имате опция за регулиране на цената чрез намаляне броя на елементите в дадена страничка.

Няколко от нашите книжки:

Нетърпеливи ли сте вече да държите в ръка създадената от Dekoidea специално за Вашето дете интерактивна текстилна книжка, с която то да се потопи в необятния свят на познанието и веселите игри?

Поръчайте Вашата книжка в онлайн-магазина ни www.dekoidea.eu или на лично съобщение във www.facebook.com/dekoidea.eu:).

Dekoidea желае на всички малчугани незабравими игри с новите интерактивни тихи книжки! 🙂 🙂 🙂

автор: Катя Славова
снимки: Dekoidea

Dekoidea