“Dekoidea baby” – новата линия пособия и играчки за Бебе

Публикувано в Новини и Събития
“Dekoidea baby” – новата линия пособия и играчки за Бебе

“Dekoidea baby” – новата линия пособия и играчки за Бебе

“Dekoidea baby” = Комфорт за Бебето, удобство за Мама

“Dekoidea baby” е проект, по който работехме в последните няколко месеца и за който ще Ви разкажем сега. Както знаете, изделията на Dekoidea са изработени предимно от текстил: детски играчки, тихи книжки, домашна декорация.

Решихме да разработим и специална линия за бебета, която да включва ръчно изработени и с наш авторски дизайн: сгъваеми двулицеви повивалници, меки играчици- слончета, китчета, бухалчета, активни кубчета за игра, висулки за кошара, облекло- бебешки бодита с апликирана декорация, аксесоари- ленти за биберон, ленти за косичка. Нарекохме я “Dekoidea baby”.

Всички модели от линията Dekoidea baby разработихме и сътворихме така, че да могат да се комбинират помежду си, но също и да се поръчат като самостоятелен продукт в най-различни разцветки и десени по Каталог.

Разглеждайки продуктите на “Dekoidea baby” – новата линия пособия и играчки за Бебе, лесно бихте могли да изберете перфектния подарък- комбинация от нещо функционално и нещо за игра, когато сте поканени на бебе, кръщене, рожден ден или друг повод.

Dekoidea